Vilaseca.

35 anys creant espais

Fa 35 anys (i dues generacions familiars) que l’equip de Vilaseca treballem el món de l’interiorisme i el disseny i l’execució de qualsevol procés constructiu. Combinem l’experiència amb la il·lusió i la satisfacció per la feina ben feta. La bona gestió i col·laboració amb els industrials ens permet fer una coordinació de les obres eficient i aconseguir un estalvi en temps i diners. Pensem que és molt important tenir sensibilitat per adaptar les tendències i aconseguir adaptar-les a cada ús, necessitat i pressupost.

Les persones, per naturalesa, tenim la capacitat d’adaptar-nos a l’espai ja sigui públic o privat. Però també hem de ser capaces d’adaptar l’espai a les nostres necessitats. A Vilaseca som un equip multidisciplinar que treballem amb aquest objectiu. Partim de l’observació i el coneixement i, a través d’aquests, arribem a una associació d’idees i conceptes que permeten crear espais on hi viuen, treballen, descansen i gaudeixen persones. La combinació d’aquests elements ens ajuda a construir millor, amb personalitat i coherència. La confiança dels nostres clients i l’experiència, també. El nostre objectiu és continuar oferint el millor en concordança i harmonia amb l’entorn.

També resolem creativament els problemes que sorgeixen en aquest procés de construcció; assessorem i arribem fins on el client ens demana: fer un projecte claus en mà d’unes oficines, fer el disseny d’un moble, el projecte d’un restaurant, la rehabilitació d’una vivenda o escollir el color d’un bany. La nostra voluntat és fer la vida i la feina més habitables.

Altres projectes